Відгуки про Пан Чохол

"Пан чохол" - це надійний інтернет-магазин, де кожен клієнт знаходить ідеальні Чохли для своїх гаджетів. Відгуки наших покупців говорять самі за себе: Висока якість товарів, швидка доставка і відмінне обслуговування. Ми пишаємося тим, що робимо покупки зручними та приємними. Надійність "Пан чохол" – це не просто магазин, це місце, де турбота про клієнта-в пріоритеті. Оцініть якість самі і приєднуйтесь до нашого задоволеному спільноті!

Відгуки
Вікторія
14.02.2024, 13:17
1. Дуже швидке опрацювання замовлення. Вдень оформила замовлення і через добу (вдень) вже прийшло повідомлення, що пакунок доставлено на відділення Нової пошти.
2. Дуже ввічливі. Роз'яснили все, що цікавило, показали, як виглядатиме чохол з картинкою.
3. Якість друку: кольори - насичені, малюнок - чіткий.
Рекомендую. 👍
Пан Чохол
14.02.2024, 13:36
Вікторія , велике спасибі за відгук!
Татьяна
06.12.2023, 23:04
Замовила 2 чохли, обидва чудової якості, а ексклюзивність дуже радує - приємно розуміти, що ти один маєш такий чехол)) А можливість створити власний дизайн - взагалі супер!) Оскільки на чохол наноситься фабра, то він трохи липкий на дотик, але треба йому дати трохи полежати, як фабра набуває прочності і чохол вже не липкий. Також замовляла тут плівку на екран, клеїла її сама по відео-інструкції - вийшло навіть краще, ніж коли мені в якомусь магазині клеїли. Тож рекомендую!
Администратор
06.12.2023, 23:06
Татьяна, дуже радий, що догодили Вам! Всього Вам хорошого!
Ольга
06.12.2023, 23:04
Дуже задоволена покупкою чохла в інтернет-магазині 'Пан Чохол'! Силіконовий чохол виявився чудовим і в повній мірі відповідає своєму опису на сайті. Матеріал високої якості, гнучкий і м'який на дотик, та надійно захищає мій смартфон від подряпин та ударів. Замовлення було дуже легко оформити, та й відправку зробили на наступний день. Доставка дуже швидка, я отримала свою красуню майже відразу після замовлення. Також вражає якість друку на чохлі. Малюнок та усі малесенькі деталі виглядають так само як на фото на сайті. Хочу подякувати за чудовий продукт та якісне обслуговування. Рекомендую всім шукати стильні подарунки для себе та друзів в цьому магазині! P.S. Ооо! ✨ Мій чохол таккий гарнюня, не можу намилуватися 🥰
Администратор
06.12.2023, 23:06
Ольга, велике спасибі за відгук! Нехай Вам щастить!
Sofia
06.12.2023, 23:03
Дуже задоволена своїм новим чохлом від 'Пан Чохол'! 😍 Якість супер, матеріал м'який і приємний на дотик. Замовлення швидко прийшло, і я отримала саме те, що хотіла. Дякую за гарний товар та швидке обслуговування! Рекомендую всім! 🌟
Администратор
06.12.2023, 23:05
Sofia, велике спасибі за відгук! Нехай наш чохол служить Вам вірою і правдою!
Микола
02.12.2023, 23:23
Нещодавно замовив у Пан Чехол чохол для свого смартфона з власним фото. Замовляв вперше, тому був трохи обережний. Але все пройшло чудово.
Замовляв чохол на iPhone 13 Pro Max. Фото завантажив зі свого комп'ютера. Вибір фотозображень досить великий, тому я швидко знайшов те, що мені сподобалося.
Чехол прийшов швидко, через 3 дні. Якість виготовлення відмінна. Фото нанесено якісно, ​​не стирається.
Чехол зручний у використанні. Добре лягає на смартфон, не ковзає.
Загалом, я дуже задоволений покупкою. Рекомендую цей магазин всім, хто хоче придбати чохол з власним фото.
Администратор
02.12.2023, 23:25
Микола, дякуємо за хороший відгук!
Настя
01.12.2023, 14:17
Чехол соответствует описанию, хорошо сидит на телефоне, не скользит в руке. Цвет и рисунок чехла очень красивые. Доставка была быстрой, заказ пришел в целости и сохранности.
Адміністратор
09.12.2023, 07:44
Настя, спасибо за приятный отзыв! Всего вам наилучшего!
Олександр
29.11.2023, 14:09
Замовив чохол на смартфон зі своїм фото на OnePlus 8T. обслуговування і якість чохла на висоті, все сподобалося. Буду постійним клієнтом
Адміністратор
29.11.2023, 14:10
Олександр, раді, що вам все сподобалося!
Ольга
28.11.2023, 23:30
Отличный опыт покупки в интернет-магазине "Пан Чехол"! Я решила заказать чехол для своего Xiaomi Redmi Note 7 со своим уникальным дизайном, и я в восторге от результата.

Персонал магазина был очень отзывчив и профессионален. Они помогли мне подогнать изображение так, чтобы оно идеально смотрелось на чехле. Это было приятным сюрпризом, так как не все магазины предоставляют такой уровень индивидуального обслуживания.

Сделка была выполнена оперативно – чехол был изготовлен и отправлен мне в кратчайшие сроки. Когда я получила свой заказ, я была впечатлена качеством чехла. Материал высококачественный, изображение четкое и яркое.

Особенно приятно, что у меня теперь уникальный чехол, который никто другой не имеет. Это добавляет индивидуальности моему устройству, и я с удовольствием рекомендую "Пан Чехол" всем, кто ищет не только качественные, но и уникальные аксессуары для своих гаджетов. Большое спасибо за отличный сервис и продукт!
Адміністратор
28.11.2023, 23:32
Ольга, благодарим за такой приятный отзыв! Рады, что угодили Вам!
Залишити відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
LB user created this website